1327066.jpg

Kristalla on Fifi valmis! Kyllä Äiti on tästä aika ylpeä, koska tekijä on vasta kakstoista ja pitsineuleen teko onnistui jo tosi hyvin. Meidän pitää vielä prässätä reuna suoraan. Lanka on jotain puuvillaa, jota ostin kerran tarjouksesta, puikot oli 3,5 pyöröt. Löytyykö joku vielä nuorempi Fifin neulonut, olis kiva kuulla?

Kuvassa on myös uusi laukku, joka on Neidin omaa suunnittelua. Se on Seitsemää veljestä ja virkattu. Vuori on fleeceä, koristeina helmiä ja kirjailua.

1327068.jpg

Äidillä on jakku valmis. Malli on uusimmasta Modasta, jotain hieman muuntelin. Lanka on Patons, aivan ihana puuvillalanka neuloa! Puikot taisi olla nelosen bambut. Nappi vielä puuttuu, ei löytynyt kotoa sopivaa. Kauluksen onnistuminen vähän jännitti, mutta aika hyvinhän tuo tuli. Tulevaisuus näyttää, tuleeko paljon käytettyä, nyt kyllä tuntuu mieluisalta.

1327064.jpg

Tämän lahjan voitin Virkkuu ja Tikkuu Blogin arvonnassa. Kiitos Päiville! Niin ja oli tässä myös suklaalevy, mutta sen olen syönyt. Nappasin sen evääksi, kun lähdin viemään poikaa lääkäriin tässä yks ilta ja olikin piristys tarpeen , kun meni monta tuntia reissulla, kun piti laittaa poika tippaankin. On nimittäin sairastettu tässä talossa monenkinlaista tautia viime aikoina, mutta nyt ollaan onneksi jo tervehdytty ja jaksaa taas suunnitella, että mitähän näistä langoista tekis. Ja kohta loppuu mattoloimi, silläkin saralla on jo uusia suunnitelmia...