1156000.jpg
Pukki oveen kolkuttaa tokko hän sisään tulla saa. Takanreunalle ilmestyi huovutettu tonttu  pyhäiltana , varmaan se on hyvä merkki.. Kun aattoilta alkoi olla tuloillaan alkoi kertyä tänne tätilään tärkeitä vieraita joulun viettoonn. Tonttu takanreunalla seuraili tilannetta lakki vinossa toinen silmä vain näkösällä. Kun vatsat oli pullollaan kinkkua ja laatikoita , salaatteja ja muita syöminkejä tonttu antoi luvan käydä lahjakasan tutkintaan ja löytyihän  sieltä vaikka mitä.
 
1155986.jpg
Kristalla ja Vaarilla Kristan tekemät kaulahuivit. Toisen sai tietysti Vaari ja toisen tämä täti, joka on ylen ylpeä ollessaan noin taitavan tytön täti. Kyllä huomaa että on 10 käsitöistä. Krista olet paras. Vaarilla sylissä step sukat ja suomen hevonen 100-vuotta kirja.
1155991.jpg
Silo sääriä koristaa uudenuutukaiset step-sukat ja Mummon jaloissa Kristan tekemät tossut.
1155995.jpg
Pari nuorta miestä saattiin kiinni ja kuvaan päässään uudet pipot.

Näin jatkuu joulun aika täällä tätilässä, bloggaillen ja jouluruokia sulatellen. Saavat tuolla toisessa osoitteessa laittaa omat jatkonsa tähän juttuun uuden uutukaisella läppärillä. Saas nähdä miten käy vieläkö me sovitaan samaan blogiin, kun Krista alkaa laittaa omia kuvia koneelta blogiin, voi olla, että äitikin saa joskus vähän testata.
RAUHALLISTA JOULUMIELTÄ KAIKILLE JA NAUTTIKAA ELÄMÄSTÄ.