832121.jpg

Nyt se on valmis sininen jakku, mallineule on novitan lehdestä. Mallissa jakku on lyhyt ja ruskea mutta kun ei meikäläisen päälle voi sellaista laittaa niin täytyi jatkaa mitasta ja mallissa olevat lyhyet hihat muuttui pitkiksi.

832124.jpg

Lanka on nimeltään Gong, ja neulottu  3,5 numeron puikoilla koko miehustaosa yhtenä palana kainaloihin saakka. Aivan ihana lanka kutoa ja mallineule näyttää oikein kivalta valmiissa takissa. Vielä pitäs kiertää rapuvirkkauksella ympäri pääntie ja nappilistat ja löytää jotkut ihanat napit jakkuun. Jos ei ennen niin sitten Hesasta messuilta. Lankaa meni noin kolmetoista 50 g kerää.

Jakun kuivumista odotellessa aloitin samasta langasta tekemään ihan sileää neuletta olevaa toppia jakun alle, jos vaikka innostus pikkujouluun laittamaan mustien housujen kanssa. Lankaa on vielä jäljellä vaikka kuinka, kun ostin systerinkin satsin. Täytyy miettiä mitä niistä tekis, mutta ei kyllä aivan heti. Pitää keksiä jotain muuta mukavaa välissä. Ensi kevääksi niistä saa jonkin kivan neuleen.