Liinan malli on Kauneimmat Käsityöt -lehdestä, jonka numeron tietenkin unohdin katsoa ennen kuin palautin lehden Eijalle, mutta jos joku tietoa tarvitsee, niin se kyllä löytyy. Lanka on Coatsin Merssi, jota meni melkein 250 grammaa, puikot kolmoset. Ensin  sukkapuikot ja sitten pyöröjä. Koko on 115X 75 sentttiä. Olen koukussa näihinkin malleihin, mistähän sais lisää tunteja vuorokauteen? Pitäis vain löytää vähän toisenlainen lanka, ohuempi ja kovempi.

Alla pingotettuna on Ullan neuleista löytyneen mallin mukaan tehty kaulahuivi, joka on Kitten mohairia. Kun liinasta loppui välillä lanka enkä ehtinyt heti lisää hakemaan, tein tämän välityönä, niinkö ei muka huiveja olis ihan tarpeeksi jo ennestäänkin!

1263866.jpg

1263869.jpg

Nämä on sitten varmaan Pirjot, kun on Kerttu-sukkia ym. ja tämä malli on taas kerran mun päästä. Lanka on regia silk coloria ja kylläpä tuntuvat ihanilta jalassa ( tai siis se sukka tuntuu, joka on valmis, toinen on tulossa kantapäässä). Aloitin neulomaan kärjestä, että voin hyödyntää kaiken langan, mitä minulla tätä on eli kaksi kerää. Varsi on takaa joustinta, että pystyin hieman lisäämään ja saamaan oikeaa muotoa, kuviossahan se ei onnistu.

Nyt kutomaan, että saa tälle parin, pääsee sitten pian seuraavaan projektiin käsiksi, niitä kun tuntuu olevan taas kerran jonossa vaikka kuinka monta. Niin ja onhan meillä Eijan kanssa mattojen kutominenkin!